Cross Florence N3

 

1.499,00 1.099,00

Cross Florence N3 een electrische fiets nu voor maar 1099.00

Kopen

SKU: 4677. Category: .

Beschrijving

De Cross Florence N3 is een populair model elektrische dames fiets. Deze fiets is zeer geschikt voor de dagelijkse ritjes.
De Cross Florence N3 heeft een 250W motor die wordt aangedreven door een 8Ah accu. Met een volle accu kunt u afstanden fietsen tot wel 80 km (maximaal bereik) op een laadbeurt. Verder is de Cross Florence N3 uitgerust met het betrouwbare Shimano Nexus Schakelsysteem met 3 versnellingen. Het remsysteem, aan de voorzijde een v-brake en aan de achterzijde een rollerbrake, ook beide van Shimano. Hierdoor is de fiets extra veilig.
Het LCD display van de fiets geeft u zicht op de ondersteuningstand, verlichting, snelheid, ritafstand en accu indicator.
Uiteraard wordt uw elektrische fiets 100% rijklaar afgemonteerd en gratis bij u thuis bezorgd.
+Shimano Nexus 3
+Krachtige 250W motor
+Gesloten kettingkast
+Zadelpen vering
In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.