Cross San Remo

 

2.799,00 1.899,00

Cross San Remo een electrische fiets nu voor maar 1899.00

Kopen

SKU: 4694. Category: .

Beschrijving

De Cross San Remo is een comfortabele elektrische fiets. Dankzij het gebruik van het Bafang Systeem in combinatie met de compacte sterke licht gewicht accu maakt van deze fiets de ultieme e-bike van dit moment.
De Cross Comfort Deluxe is o.a. voorzien van:
– Shimano rollerbrakes voor en achter
– Voorvork met balhoofd vering
– Leverbaar met een 10Ah
– Zadelpen vering
– Bafang ondersteuningssysteem
– Shimano Nexus 8 versnellingen
Het Bafang systeem is een betrouwbaar e-bike systeem en kan zmoeiteloos mee met de bekende merken zoals Shimano Steps en Bosch Active. Dit systeem is voorzien van een krachtige lithium-ion accu van 10Ah en een intelligent accubeheersysteem. De Bafang middenmotor weegt slechts 3.8 kg en is daarmee een van de lichtste op de markt. De intelligente trapondersteuning zorgt voor een soepel en natuurlijk gevoel tijdens het fietsen. Het Bafang systeem is voorzien van een walk assist.
Het display is voorzien van verlichting en geeft u een indicatie van het bereik in de 5 ondersteuningen. Tevens geeft het display ook zicht op: ondersteuningsstand, snelheid, tijd, afstand en accu indicatie.
Uiteraard wordt uw elektrische fiets 100% rijklaar afgemonteerd en gratis bij u thuis bezorgd.
Pluspunten:
+ Compleet Shimano afgemonteerd
+ Bafang Max Drive System
+ Sterke Lithium ion accu van Samsung
In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.