Damesfiets Steppenwolf transterra light 8.1

 

1.099,00 599,00

Steppenwolf transterra light 8.1 een complete damesfiets nu voor maar 599.00

Kopen

SKU: 3845. Category: .

Beschrijving

De Steppenwolf Transterra Light 8.1 bevat een lichtgewicht aluminium frame en beschikt over een Shimano Nexus 8 naafversnelling. Dat maakt van de Steppenwolf Transterran comfortabele en sportieve stadsfiets voor elke dag!
De fiets is uitgerust met 28 inch dubbelwandige aluminium velgen en krachtige hydraulische Magura velgremmen voor een veilige remwegen. Voor het comfort beschikt de fiets niet alleen over zadelpenvering, maar heeft ook een verstelbare voorbouw voor de perfect zithouding. Mocht u nog niet overtuigd zijn, de fiets wordt compleet gemaakt met de stevige aluminium bagagedrager, de verlichting met naafdynamo, Schwalbe banden en snelklem.
+ Shimano Nexus 8
+ Magura velgremmen
+ Zadelpenvering
+ Schwalbe banden
In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets

Extra informatie

Merk

Soort Fiets

Versnellingen

Maat

Levertijd

Leverkosten