Grace Easy X9

 

3.899,00 1.799,00

Grace Easy X9 een electrische fiets nu voor maar 1799.00

Kopen

SKU: 4211. Category: .

Beschrijving

De Grace Easy is een stijlvolle E-bike met de beste technologie voor dagelijks gebruik. Het Bionx systeem ondersteunt niet alleen wanneer u fietst maar slaat ook energie op als u remt.
De Grace easy beschikt over een 250 W achterwielmotor van Bionx, de motor heeft 4 ondersteunings standen, 4 energy recovery standen en levert een koppel van 40Nm. Voor de veiligheid en een korte remweg is er gekozen voor hydraulische schijfremmen van Magura MT-4. De accu zit netjes weggewerkt in het frame en is afneembaar. Het versnellingssysteem is de Sram X9 die beschikt over 10 versnellingen. Het gewicht van de fiets bedraagt slecht 19Kg dit maakt de fiets ook comfortabel zonder ondersteuning. Het LED verlichtingssysteem is van Busch & Müller zodat u altijd goed zichtbaar bent.
Pluspunten:
+ Bionx motor
+ Magura MT-4 Hydraulische schijfremmen
+ Gewicht 19Kg
+ Sram X9
In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.