Herenfiets Stokvis Dutch Style

 

799,00 449,00

Stokvis Dutch Style deze herenfiets nu voor de prijs van 449.00

Kopen

SKU: 4497.

Beschrijving

De Stokvis Dutch Style transportfiets is, door het gebruik van een Simano Nexus 3 versnellingssysteem, een fijne fiets voor dagelijks gebruik.
De Stokvis Dutch Style heeft een aluminium frame en een hoog stuur, wat zorgt voor goed rijcomfort en wendbaarheid. Verder is de Stokvis Dutch Style voorzien van een bagagedrager met snelbinders en een voordrager om bijna alles te kunnen vervoeren. Het stuurslot en de tweebenige standaard zorgen ervoor dat de fiets ook stabiel weg gezet kan worden. Om de fiets compleet te maken, is deze voorzien van CST Zeppelin banden, batterijverlichting en een gesloten kettingkast. De fiets is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.
Pluspunten:
+ Shimano Nexus 3
+ Stuurslot
+ Voordrager
+ Aluminium frame
In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets. Helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom gemakkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

Extra informatie

Merk

Soort Fiets

Maat

Versnellingen

Levertijd

Leverkosten