Shockblaze R7 Elite 27.5

 

3.299,00 2.599,00

Shockblaze R7 Elite 27.5 een electrische fiets nu voor maar 2599.00

Kopen

SKU: 4972. Category: .

Beschrijving

De Shockblaze R7 Elite een elektrische mountainbike met een sportieve uitstraling. Dankzij het gebruik van het Shimano Steps Systeem en de ultra slanke licht gewicht accu maakt van deze fiets de ultieme mountainbike van dit moment.
De fiets wordt ondersteund door de Shimano Steps. Deze middenmotor staat bekend om zijn betrouwbaarheid en zijn krachtige ondersteuning. Zo bepaalt u op ieder moment welke mate van ondersteuning u wilt. Naast de aandrijving is de fiets voorzien van diverse andere high-end kenmerken, zoals de hydraulische schijfremmen, Shimano XT derailleur, verende voorvork met lock-out op het stuur, LCD display en een lichtgewicht aluminium frame.
Pluspunten:
+ Hydraulische schijfremmen
+ Shimano Steps systeem
+ 14 Ah lichtgewicht accu
+ LCD display
+ Shimano XT derailleur
In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.